loadingimg

Wczytuję dane...
 
 
Verticale

Żaluzjie pionowe verticale na dowolny wymiar w sklepie internetowym Olmark

Verticale – Żaluzje pionowe

Wciąż bardzo funkcjonalny sposób na zasłanianie okien 
w biurach i nie tylko.
Można je wykorzystać do zasłaniania
większych powierzchni składając kilka rolet w tandem.

Oferowane rolety można zamawiać na dowolny wymiar.

Rodzaj montażu:

Przykręcanie do sufitu/ściany.

Jak wycenić/dokonać zakupu?

Wejdź do menu Verticali ->> kliknij zdjęcie wybranego modelu
->> Wpisz wymiary i zaznacz tkaninę by poznać jej cenę.
 
Moskitiery

Moskitiery ramkowe na wymiar w sklepie Olmark

Moskitiery ramkowe i nie tylko

Moskitiery ramkowe to elegancki i trwały sposób 
na walkę z owadami.
Zakupione moskitiery docierają
do państwa całkowicie zmontowane – wystarczy jest
tylko zamontować na oknie. Wybrane modele można
doposażyć w specjalną siatkę antyalergiczną.

Oferowane moskitiery można zamawiać na dowolny wymiar.

Rodzaj montażu:

Zaczepiane metalowymi blaszkami mocującymi 
w świetle okna od zewnątrz.


Jak wycenić/dokonać zakupu?

Wejdź do menu Moskitier ->> kliknij zdjęcie wybranego 
modelu
->> Wpisz wymiary i zaznacz siatkę by poznać jej cenę.
 
Zasłony

Zasłony na miarę w internetowym sklepi Olmark

Zasłony okienne

Zasłony to ponadczasowy sposób na piękną dekoracje 
wnętrz i okien.
Oferowane zasłony można zamawiać na 4
rożnych wykroczeniach górnych:

• Taśma marszcząca
• Metalowe kółka w 4 kolorach
• Kanał z grzywką
• Szelki

Oferowane zasłony można zamawiać na miarę.


Jak wycenić/dokonać zakupu?

Wejdź do menu zasłon ->> kliknij zdjęcie wybranego 
wykończenia
->> Wpisz wymiary i zaznacz tkaninę
by poznać jej cenę.
 
Poszewki

Poszewki na miarę w sklepie online - Olmark

Poszewki proste

Poszewki to ciekawy i ważny dodatek dekoracyjny. Oferowane 
poszewki można zamawiać z tych samych tkanin ,których
oferowane są rolety rzymskie, iż zasłony sklepie Olmark.
Pozwala to na tworzenie odpowiednich kompozycji.
Poszewki posiadają zamek błyskawiczny co sprzyja łatwej
wymianie i utrzymaniu poduszki.

Oferowane poszewki można zamawiać na miarę.

Jak wycenić/dokonać zakupu?

Wejdź do menu Poszewek ->> kliknij zdjęcie poszewki
->> Wpisz wymiary i zaznacz tkaninę by poznać jej cenę.
 
 
Akcesoria do rolet

Akcesoria i dodatki do rolet okiennych w sklepie Olmark


  Akcesoria do rolet okiennych

 Niejednokrotnie potrzebujemy naprawić kilka drobnych 
elementów by nasze rolety sprawnie działały.


Może chcesz aktualnie kupowane rolety doposażyć
w istotne dla ciebie dodatki – znajdziesz je właśnie tutaj.

Jak dokonać zakupu?

Wejdź do menu akcesoiów ->> kliknij zdjęcie wybranego elemenu
->> dodaj do koszyka wybraną ilość.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokaż wyniki porównania

Polityka prywatności


POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO WYSTROJ-OKIEN.PL

1. POSTANOWIENIA OGÓLNE
1.1. Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem Sklepu Internetowego jest
MARCIN OLBRYCHT prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą MARCIN OLBRYCHT - OLMARK (adres
miejsca prowadzenia działalności i adres do korespondencji: al. Warszawska 227B,
39-400 Tarnobrzeg) wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej
Rzeczypospolitej Polskiej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki,
NIP 6312439074, REGON 180294909, adres poczty elektronicznej: sklep@wystroj-okien.pl
- zwany dalej „Administratorem” i będący jednocześnie Usługodawcą Sklepu Internetowego
i Sprzedawcą.
1.2. Dane osobowe Usługobiorcy (Klienta) są przetwarzane zgodnie z ustawą o ochronie
danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. Nr 133, poz. 883 ze zm.) oraz ustawą
o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz.U. Nr 144,
poz. 1204 ze zm.).
1.3. Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób,
których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są przetwarzane
zgodnie z prawem; zbierane dla oznaczonych, zgodnych z prawem celów i niepoddawane dalszemu
przetwarzaniu niezgodnemu z tymi celami; merytorycznie poprawne i adekwatne w stosunku do
celów, w jakich są przetwarzane oraz przechowywane w postaci umożliwiającej identyfikację
osób, których dotyczą, nie dłużej niż jest to niezbędne do osiągnięcia celu przetwarzania.
1.4. Wszelkie słowa, wyrażenia i akronimy występujące na niniejszej stronie i
rozpoczynające się z dużej litery (np. Sprzedawca, Sklep Internetowy, Usługa Elektroniczna)
należy rozumieć zgodnie z ich definicją zawartą w Regulaminie Sklepu Internetowego dostępnego
pod adresem: http://wystroj-okien.pl/_cms/view/-7/regulamin.html

2. CEL I ZAKRES ZBIERANIA DANYCH
2.1. Celem zbierania danych osobowych przez Administratora jest:
2.1.1. nawiązanie, ukształtowanie treści, zmiana, wykonanie lub rozwiązanie stosunku umownego
między Usługodawcą (Sprzedawcą) i Usługobiorcą (Klientem) polegającego na świadczeniu Usług
Elektronicznych poprzez Sklep Internetowy lub zawarciu i wykonaniu Umowy Sprzedaży Produktów
oraz ich dostarczenia do Klienta.
2.1.2. marketing bezpośredni własnych produktów lub usług Administratora (za uprzednią zgodą
Klienta).
2.1.3. wypełnienie ankiety z opinią o dokonanej transakcji w Sklepie Internetowym (za uprzednią
zgodą Klienta).
2.2. Odbiorcy danych osobowych:
2.2.1. W przypadku Klienta, który korzysta w Sklepie Internetowym ze sposobu dostawy przesyłką
pocztową lub przesyłką kurierską Administrator udostępnia zebrane dane osobowe Klienta, w zakresie
niezbędnym dla dokonania dostawy, wybranemu przewoźnikowi lub
pośrednikowirealizującemu przesyłki na zlecenie Administratora.
2.2.2. W przypadku Klienta, który korzysta w Sklepie Internetowym ze sposobu płatności
elektronicznych lub kartą płatniczą Administrator udostępnia zebrane dane osobowe Klienta,
w zakresie i nie dłużej niż jest to niezbędne dla dokonania płatności, wybranemu podmiotowi
lub pośrednikowi obsługującemu powyższe płatności w Sklepie Internetowym.
2.3. Administrator korzysta z usług serwisu smsapi.pl w celu automatycznej wysyłki
do Klientów wiadomości SMS informujących o statusie Zamówienia i w tym celu przekazuje do serwisu,
za uprzednią zgodą Klienta, numer telefonu kontaktowego Klienta. Serwis smsapi.pl należy do
ComVision Marek Bardziński, z siedzibą w Gliwicach, ul. Toszecka 101, 44-100 Gliwice,
NIP 969-127-91-03, REGON: 278209227.
2.4. Administrator przetwarza następujące dane osobowe Usługobiorców (Klientów): imię
i nazwisko; adres poczty elektronicznej; numer telefonu kontaktowego; adres (ulica, numer
domu, numer lokalu, kod pocztowy, miejscowość, kraj); numer GG. W wypadku Usługobiorców
(Klientów) nie będących jednocześnie konsumentami Administrator przetwarza dodatkowo nazwę
firmy oraz numer identyfikacji podatkowej (NIP).
2.5. Podanie danych osobowych, o których mowa w pkt. 2.4. jest niezbędne do świadczenia
przez Usługodawcę Usług Elektronicznych w ramach Sklepu Internetowego lub zawarcia Umowy
Sprzedaży Produktów. Każdorazowo zakres wymaganych danych wskazany jest przed rozpoczęciem
świadczenia określonej Usługi Elektronicznej lub zawarciem Umowy Sprzedaży.
2.6. Usługodawca może przetwarzać również dane statystyczne związane z korzystaniem z Newslettera
(dane o otwarciu wiadomości, kliknięciu w link zawarty w wiadomości, używany klient poczty/webmail,
geolokalizacja na podstawie adresu IP).

3. COOKIES I DANE EKSPLOATACYJNE
3.1. Pliki Cookies (ciasteczka) są to niewielkie informacje tekstowe w postaci plików
tekstowych, wysyłane przez serwer i zapisywane po stronie użytkownika odwiedzającego stronę
Sklepu (np. na dysku twardym komputera, laptopa, czy też na karcie pamięci smartfona
– w zależności z jakiego urządzenia korzystasz odwiedzając nasz Sklep internetowy). Szczegółowe
informacje dot. Cookies, a także historię ich powstania można znaleźć m.in. tutaj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko.
3.2. Poniżej znajduje się szczegółowe wyszczególnienie plików Cookies oraz celów ich używania,
które mogą być używane podczas korzystania przez odwiedzających ze strony internetowej
Sklepu Internetowego:

Nazwa pliku Cookies

Cel używania pliku Cookies

REDCART

PHPSESSID

służy do inicjalizacji sesji użytkownika

mis

odpowiada za polecane produkty z asystenta sprzedaży

misTime

odpowiada za polecane produkty z asystenta sprzedaży

rc_repository-7922

informacja o produktach ostatnio oglądanych

rc_window-squeeze_7922

informacja o zamknięciu squezboxa

rcinfo_close1

 informacja o zamknięciu paska informacyjnego 

rcinfo_close2

 informacja o zamknięciu paska informacyjnego 

USER_INFO

informacja o stronie z której klient trafił do sklepu

ref

informacja zawierająca identyfikator partnera - w przypadku korzystania 
z programu partnerskiego

filter_slide

informacja o konfiguracji wyświetlanego filtra na listingu produktów - 
(czy ma być widoczny czy ukryty)

rccart

informacja o identyfikatorze koszyka - wykorzystywane do funkcji 
zapamiętywania zawartości koszyka

redcart_info_XXXX

gdzie XXX to identyfikator sklepu, zawiera informację identyfikujące klienta 
(przeglądarka, adres ip itd)

redcart_products_XXX

gdzie XXX to indetyfikator produkty - zapisujący informację o tym, że dany produkt
został oceniony (gwiazdki na karcie produktu)

redcart_lvp_XXX

gdzie XXX to identyfikator produktu zawiera informacje o obejrzanym produkcie dla
generowanie boksu ostatnio oglądane

OPINEO.PL

OPINEO_REVIEW_MEMO

odpowiadają za identyfikacje użytkownika jak i utrzymanie jego sesji w naszym serwisie

OPINEO_ROX

odpowiadają za identyfikacje użytkownika jak i utrzymanie jego sesji w naszym serwisie

_cktest

jest od powiadomienia o informacji o ciastkach, czy ktoś już je widział czy nie

TRANSFERUJ.PL

plik status

przechowuje informacje odnośnie zamknięcia informacji o plikach cookies

plik browser

zbiera dane odnośnie przeglądarki z jakiej korzysta odwiedzający w celu dostosowania
wyglądu tresci strony

GOOGLE.COM

HSID, SID, SSID

Bezpieczeństwo - Te pliki cookie służą do uwierzytelniania użytkowników, zapobiegania
nieupoważnionemu korzystaniu z danych logowania oraz do ochrony danych użytkownika
przed dostępem osób niepowołanych.

APSID

Bezpieczeństwo - Te pliki cookie służą do uwierzytelniania użytkowników, zapobiegania 
nieupoważnionemu korzystaniu z danych logowania oraz do ochrony danych użytkownika
przed dostępem osób niepowołanych.

NID

Reklamy - Te pliki cookie pozwalają nam wyświetlać reklamy, które są bardziej 
interesujące dla użytkowników, a jednocześnie bardziej wartościowe dla wydawców 
i reklamodawców. Dzięki nim możemy między innymi dobierać reklamy do 
użytkowników, ulepszać raporty o 
skuteczności kampanii i pomijać reklamy, 
które użytkownik już widział.

PREF

Ustawienia - W tych plikach cookie przechowywane są informacje pozwalające na zmianę 
zachowania lub wyglądu witryny, na przykład jej wersji językowej lub lokalizacji 
użytkownika. Pliki cookie ułatwiają też zmianę wielkości tekstu, kroju czcionki 
i innych elementów,
które można spersonalizować
na stronie internetowej.

SAPSID

Bezpieczeństwo - Te pliki cookie służą do uwierzytelniania użytkowników, zapobiegania
nieupoważnionemu korzystaniu z danych logowania oraz do ochrony danych użytkownika 
przed dostępem osób niepowołanych.

OTZ, BEAT

 

LBCS

Procesy - Pliki cookie tego rodzaju umożliwiają sprawne działanie samej witryny 
oraz dostępnych na niej funkcji. Obejmuje to m.in. nawigację po stronach czy dostęp 
do zabezpieczonych obszarów 
witryny. Brak tych plików uniemożliwia prawidłowe
funkcjonowanie witryny.

_UTMA

Analityka - Te pliki Cookies umożliwiają anonimowe zbieranie informacji i przekazywanie
danych na temat trendów bez identyfikowania poszczególnych użytkowników.

_UTMZ

Analityka - Te pliki Cookies umożliwiają anonimowe zbieranie informacji i przekazywanie 
danych na temat trendów bez identyfikowania poszczególnych użytkowników.

_UTMD

Analityka - Te pliki Cookies umożliwiają anonimowe zbieranie informacji i przekazywanie
danych na temat trendów bez identyfikowania poszczególnych użytkowników.

_UTMC

Analityka - Te pliki Cookies umożliwiają anonimowe zbieranie informacji i przekazywanie
danych na temat trendów bez identyfikowania poszczególnych użytkowników.

_UTMB

odpowiedzialne za przechowywanie informacji na temat danej odwiedziny

LIVECHATINC.COM

__livechat

pamiętanie informacji o kliencie wchodzącym na stronę internetową

common_iwcs_0

synchronizacja komunikatów miedzy otwartymi zakładkami

main_window_timestamp

synchronizacja komunikatów miedzy otwartymi zakładkami

main_window_timestamp_0

synchronizacja komunikatów miedzy otwartymi zakładkami

notification[new_messages]

 informacja o nieprzeczytanych rozmowach (wyświetlana jako czerwony dymek)

recent_window

 informacja o ostatniej zakładce, w której został użyty chat widget

3rdparty

Sprawdzenie czy przeglądarka obsługuje ustawianie cookies do
nieodwiedzonej jeszcze domeny

3.3. Standardowo większość przeglądarek internetowych dostępnych na rynku domyślnie 
akceptuje zapisywanie plików Cookies. Masz możliwość określenia warunków korzystania
z plików Cookies za pomocą ustawień własnej przeglądarki internetowej. Oznacza to,
że możesz np. częściowo ograniczyć (np. czasowo) lub całkowicie wyłączyć możliwość
zapisywania plików Cookies na Twoim komputerze – w tym ostatnim wypadku jednak może
to mieć wpływ na niektóre funkcjonalności Sklepu internetowego (przykładowo niemożliwym
może okazać się przejście ścieżki zamówienia poprzez formularz zamówienia).
3.4. Ustawienia Twojej przeglądarki internetowej w zakresie plików Cookies są istotne
z punktu widzenia zgody na korzystanie z plików Cookies przez nasz Sklep internetowy
– zgodnie z przepisami taka zgoda może być również wyrażona poprzez ustawienia
przeglądarki internetowej.
3.5. Szczegółowe informacje na temat zmiany ustawień dotyczących plików Cookies
oraz ich samodzielnego usuwania w najpopularniejszych przeglądarkach internetowych
dostępne są w dziale pomocy przeglądarki internetowej oraz na poniższych stronach
(wystarczy kliknąć w dany link):
w przeglądarce Chrome
w przeglądarce Firefox
w przęglądarce Internet Explorer
w przeglądarce Opera
w przeglądarce Safari
w przeglądarce Microsoft Edge

3.6. Usługodawca zbiera również dane eksploatacyjne (tzw. logi – adres IP, domena),
które przechowywane są przez czas nieokreślony i wykorzystywane do generowania statystyk
pomocnych w administrowaniu Sklepem internetowym. Dane te mają charakter zbiorczy
i anonimowy, tj. nie zawierają cech identyfikujących osoby odwiedzające stronę Sklepu.
Logi nie są ujawniane osobom trzecim.
3.7. Administrator korzysta w Sklepie Internetowym z usług Google Analytics oraz Universal
Analytics dostarczanych przez firmę Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain
View, CA 94043, USA). Usługi te pomagają Administratorowi analizować ruch w Sklepie Internetowym.
3.8. Gromadzone dane przetwarzane są w ramach powyższych usług w sposób zanonimizowany
(są to tzw. dane eksploatacyjne, które uniemożliwiają identyfikację osoby) do generowania statystyk
pomocnych w administrowaniu Sklepem Internetowym. Dane te mają charakter zbiorczy i anonimowy,
tj. nie zawierają cech identyfikujących osoby odwiedzające stronę Sklepie Internetowego. Administrator
korzystając z powyższych usług w Sklepie Internetowym gromadzi takie dane jak źródła i medium pozyskania
Usługobiorców oraz sposób ich zachowania na stronie Sklepu Internetowego, informacje na temat urządzeń
i przeglądarek z których odwiedzają stronę, IP oraz domenę, dane geograficzne oraz dane demograficzne
(wiek, płeć) i zainteresowania.
3.9.Szczegółowe informacje o zasadach na jakich działają powyższe usługi, w tym o zasadach zbierania
i przetwarzania danych dostępne są tutaj: www.google.com/intl/pl/policies/privacy/partners/.

4. PODSTAWA PRZETWARZANIA DANYCH
4.1. Podanie danych osobowych przez Usługobiorcę/Klienta jest dobrowolne, aczkolwiek
niepodanie wskazanych w Regulaminie Sklepu Internetowego oraz przed rozpoczęciem
świadczenia określonej Usługi Elektronicznej lub zawarciem Umowy Sprzedaży na stronie
Sklepu Internetowego danych osobowych niezbędnych do zawarcia Umowy Sprzedaży lub umowy
o świadczenie Usługi Elektronicznej skutkuje odmową zawarcia tejże umowy.
4.2. Podstawą przetwarzania danych osobowych Usługobiorcy/Klienta jest konieczność
realizacji umowy, której Usługobiorca/Klient jest stroną lub podjęcia na jego żądanie
działań przed jej zawarciem. W przypadku przetwarzania danych w celu marketingu
bezpośredniego własnych produktów lub usług Administratora oraz w celu wyrażenia opinii
przez Klienta o zawartej Umowie Sprzedaży podstawą takiego przetwarzania jest zgoda
Usługobiorcy/Klienta.

5. PRAWO KONTROLI, DOSTĘPU DO TREŚCI SWOICH DANYCH ORAZ ICH POPRAWIANIA
5.1. Usługobiorca ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich poprawiania.
5.2. Każdej osobie przysługuje prawo do kontroli przetwarzania danych, które jej dotyczą,
zawartych w zbiorze danych Administratora, a zwłaszcza prawo do: żądania uzupełnienia,
uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich
przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe
lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla
którego zostały zebrane.
5.3. W przypadku przetwarzania danych w celu marketingu bezpośredniego własnych produktów
lub usług Administratora osoba, której dane dotyczą uprawniona jest także do wniesienia
pisemnego, umotywowanego żądania zaprzestania przetwarzania jej danych ze względu na jej
szczególną sytuację oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania jej danych.
5.4. W celu realizacji uprawnień, o których mowa powyżej można korzystać z opcji
w ramach Konta lub poprzez przesłanie stosownej wiadomości pocztą elektroniczną na adres:
sklep@wystroj-okien.pl albo pisemnie na adres Administratora.


6. POSTANOWIENIA KOŃCOWE
6.1. Sklep Internetowy może zawierać odnośniki do innych stron internetowych.
Administrator namawia by po przejściu na inne strony, zapoznać się z polityką prywatności
tam ustaloną. Niniejsza polityka prywatności dotyczy tylko Sklepu Internetowego.
6.2. Administrator stosuje środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę
przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych
ochroną, a w szczególności zabezpiecza dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym,
zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów
oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.
6.3. Usługodawca udostępnia następujące środki techniczne zapobiegające pozyskiwaniu
i modyfikowaniu przez osoby nieuprawnione, danych osobowych przesyłanych drogą elektroniczną:
6.3.1. Zabezpieczenie zbioru danych przed nieuprawnionym dostępem.
6.3.2. Certyfikat SSL.
6.3.3. Dostęp do Konta jedynie po podaniu indywidualnego loginu i hasła.